Burada "BAŞBAKAN Ankara -Haberleri"

Ana sayfaya geri dön

Başbakan Yıldırım, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi

Başbakan Binali Yıldırım, “Teröristleri yok edeceğiz, tünelleri, yolları yapacağız. Dağlarda, şehirlerde, ovalarda vatandaşımız için, geleceğini aradığı, işini, maişetini kazandığı yerler haline gelecek.” dedi. Başbakan Yıldırım, Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

DAHA FAZLA OKU

Başbakan Binali Yıldırım, Elektrik Santralleri Toplu Açılış Töreni’nde konuştu

Başbakan Binali Yıldırım, “Türkiye olarak enerjide hala büyük oranda dışa bağlı bir ülkeyiz. Dolayısıyla 2023 yılına kadar enerjideki dışa bağımlılığımızı azaltacak, çeşitliliğimizi artıracak projeler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Nükleer enerji santralleri bu bağlamda en önemli projeler arasında yer alıyor.” dedi.

DAHA FAZLA OKU

Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa Parlamentosu Başkanı Schulz ile telefonda görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz ile telefon görüşmesinde, Avrupa’daki bazı çevrelerin yanlış ve eksik bilgilerden hareketle, bazı temelsiz ön yargılarla Türkiye hakkında talihsiz beyanatlarda bulunduklarını, yargının bağımsız olduğunu ve işlemlerini kuvvetler ayrılığı ve hukukun üstünlüğü ilkesi

DAHA FAZLA OKU
seers cmp badge