Cumhurbaşkanı Erdoğan”Bu ülkede millet, bayrak, ezan, vatan düşmanı kim varsa, hepsinin karşısında olmak bizim namus borcumuzdur”

Cumhurbaşkanı Erdoğan”Bu ülkede millet, bayrak, ezan, vatan düşmanı kim varsa, hepsinin karşısında olmak bizim namus borcumuzdur”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana mitinginde yaptığı konuşmada, “Biz bu ülkenin her rengine, her zenginliğine saygılıyız, ama bazı değerler var ki bunlara saldıranlara saygı duymamız mümkün değil. Bu ülkede millet düşmanı, bayrak düşmanı, ezan düşmanı, vatan düşmanı, devlet düşmanı kim varsa hepsinin de karşısında olmak bizim namus borcumuzdur” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri kampanyası kapsamında Adana mitingine katıldı. İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.

“ADANA; TOPRAĞIN, EMEĞİN, ÜRETİMİN, TİCARETİN, SANAYİNİN KAZANCINI İYİ BİLİR”

Adana’nın tüm ilçelerini tek tek sayarak oralardaki vatandaşlara selamlarını ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Adana; toprağın, emeğin, üretimin, ticaretin, sanayinin kazancını iyi bilir. Adana özgürlüğün, demokrasinin, hakkın, hukukun geleceğine güvenle bakmanın anlamını iyi bilir. Adana kendisine gözünü dikmiş düşmanla mücadele etmenin ne demek olduğunu bir asır öncesinden beri çok iyi bilir. Bunun için Adana 31 Mart seçimlerinin beka seçimi olduğunu da iyi bilir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerine Cumhur İttifakı’yla gittiklerine vurgu yaparak, AK Parti ve MHP’nin kurduğu bu ittifakın pazara kadar değil mezara kadar sürmesi temennisinde bulundu.

“CUMHUR İTTİFAKI, 15 TEMMUZ DARBE TEŞEBBÜSÜNE KARŞI SOKAKLARDA KURULDU”

“Cumhur İttifakı, günü birlik çıkar ittifakı değildir. Cumhur İttifakı 3-5 belediye daha fazla kazanmak için kurulmuş değildir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ittifakın 15 Temmuz darbe teşebbüsüne karşı verilen mücadele sırasında sokaklarda, meydanlarda kurulduğunu anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz bu ittifakı sınırlarımıza dayanan terör örgütlerinin saldırıları karşısında saflarımızı sıklaştırırken kurduk. Bu ittifakı milletimizi can evinden vurmaya çalışanlara karşı yürüttüğümüz o mücadeleyi daha sıkı bir şekilde sürdürmek için kurduk” şeklinde konuştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Taksim’de CHP ve HDP öncülüğünde bir araya gelen topluluğun ezan okunduğu sırada Ezan-ı Muhammediye’yi ıslıkladıklarını anımsatarak, vatandaşlara bunun görüntüsünü izleten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunların tek ittifakı ezan, bayrak düşmanlığıdır. Ezana hürmet etmeyen, bayrağa da hürmet etmez. Ezana saygısı olmayanın bu millete de saygısı olmaz. Ezana sahip çıkmayan bu ülkeye de sahip çıkmaz” değerlendirmesinde bulundu.

“TÜRK BAYRAĞINA GÖZ DİKENLERLE SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Bayrağına göz dikenlerle de sonuna kadar mücadele edeceklerine vurgu yaparak, “Biz bu ülkenin her rengine, her zenginliğine saygılıyız, ama bazı değerler var ki bunlara saldıranlara saygı duymamız mümkün değil. Bu ülkede millet düşmanı, bayrak düşmanı, ezan düşmanı, vatan düşmanı, devlet düşmanı kim varsa hepsinin de karşısında olmak bizim namus borcumuzdur” dedi.

Adana’da Cumhur İttifakı’nın sandıkları patlatacağına olan inancını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “MHP’li kardeşlerim konsolide olacaklar, bir olacaklar, iri olacaklar. AK Parti’li kardeşlerim bir olacaklar, iri, diri olacaklar. AK Parti, MHP hep birlikte bir bütün olacağız. Konsolide olacağız. Herhangi bir ayrım yok. Ve zillet ittifakını 31 Mart’ta çıldırtacağız” diye konuştu.

ADANA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN YATIRIMLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana’ya son 17 yılda 45 milyar lira yatırım yaptıklarını, eğitimde 9 bin 57 adet yeni derslik, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ni, yükseköğrenim öğrencileri için 3 bin 302 kişi kapasiteli yurt binalarını şehre kazandırdıklarını söyledi.

Gençlik merkezleri, stadyumlar, olimpik yüzme havuzu gibi pek çok yatırımı Adana’ya yaptıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehirdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile şehit yakınları ve engellilere de toplam 5 milyar lira destek verdiklerini sözlerine ekledi.

Adana Şehir Hastanesi’nin hizmet vermeye başladığını, ayrıca şehre toplam 3 bin yatak kapasiteli 56 sağlık tesisini kazandırdıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde SSK hastanelerinden şikâyet eden vatandaşların görüntülerini vatandaşlara izletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana’da gerçekleştirilen yol, su, altyapı, toplu konut, hızlı tren ve raylı sistemler yatırımları hakkında bilgi vererek, Adanalı çiftçilere toplam yaklaşık 4 milyar liralık tarımsal destek verdiklerini bildirdi.

“GÜNEY ADANA KALKINMA PROGRAMI’NI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Adana’ya son 17 yılda bir organize sanayi bölgesi, bir teknopark, 12 araştırma, geliştirme merkezi ve dokuz tasarım merkezi kurduklarını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesini hayata geçirdiklerini, bu projeyle Ceyhan’da yaklaşık 40 bin kişilik istihdam oluşturduklarını söyledi.

Yüreğir ve Seyhan’ı kapsayan E-5’in altındaki 450 bin nüfuslu bölge için, Güney Adana Kalkınma Programı’nı hazırladıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, programın amacının büyük ölçüde göçlerle kurulan bu bölgenin sosyal, kültürel, ekonomik gelişimini hızlandırmak olduğuna dikkati çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adanalı girişimcilere toplam 31 milyar lira yatırım teşviki verdiklerini, bununla 49 bin kişilik yeni istihdam oluşturduklarını belirterek, Adana’daki 120 bin iş yerine de toplam 2 milyar liralık Sosyal Güvenlik Kurumu prim teşviki sağladıklarını dile getirdi.

“DEMOKRAT PARTİ’YLE BAŞLAYAN, MİLLETİ VE VATANI DÜŞÜNEN ZİHNİYET BİZLERLE DEVAM EDİYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin yakın tarihine baktığımızda hep iki zihniyetin varlığını görürsünüz. Birincisi, kendi kişisel ve zümre çıkarı için çalışan, milleti umursamayan o tek parti dönemi, yani CHP zihniyeti. İkincisi ise onlar da milleti düşünen, vatanı düşünen işte o da Demokrat Parti’yle başladı ve şimdi de aynen bizlerle devam ediyor. Şimdi tek parti devrinden kalan bu kafanın hak ve özgürlük diye bir derdi yok” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimlerine 21 gün kaldığını hatırlatarak, seçime kadar sıkı bir çalışma yapılması gerektiğini belirterek, vatandaşlardan Türkiye’nin farklı şehirlerinde yaşayan Adanalılara ulaşarak, Cumhur İttifakı’nı desteklemeleri için çağrıda bulunmalarını istedi.

 

Enerji petrol Medya Ceo -Mehmet Ali Setencioğlu

 

TÜRKİYE,ADANA, ADIYAMAN, AFYON, AĞRI, AMASYA, ANKARA, ANTALYA, ARTVİN, AYDIN, BALIKESİR, BİLECİK, BİNGÖL, BİTLİS, BOLU, BURDUR, BURSA, ÇANAKKALE, ÇANKIRI, ÇORUM, DENİZLİ, DİYARBAKIR, EDİRNE, ELAZIĞ, ERZİNCAN, ERZURUM, ESKİŞEHİR, GAZİANTEP, GİRESUN, GÜMÜŞHANE, HAKKARİ, HATAY, ISPARTA, MERSİN, İSTANBUL, İZMİR, KARS, KASTAMONU, KAYSERİ, KIRKLARELİ, KIRŞEHİR, KOCAELİ, KONYA, KÜTAHYA, MALATYA, MANİSA, KAHRAMANMARAŞ, MARDİN, MUĞLA, MUŞ, NEVŞEHİR, NİĞDE, ORDU, RİZE, SAKARYA, SAMSUN, SİİRT, SİNOP, SİVAS, TEKİRDAĞ, TOKAT, TRABZON, TUNCELİ, ŞANLIURFA, UŞAK, VAN, YOZGAT, ZONGULDAK, AKSARAY, BAYBURT, KARAMAN, KIRIKKALE, BATMAN, ŞIRNAK, BARTIN, ARDAHAN, IĞDIR, YALOVA, KARABÜK, KİLİS, OSMANİYE, DÜZCE,AKARYAKIT DAĞITIM ŞİRKETLERİ,AKARYAKIT BAYİLERİ ,PATRONLAR GAZETESİ


seers cmp badge