TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak : Bayramlar paylaşmanın ve birlikteliğin teminatıdır

TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak  : Bayramlar paylaşmanın ve birlikteliğin teminatıdır

TÜRK Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak ve TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay; Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladılar.

Sarıtoprak ve Tamay, mesajlarında ‘seçim’ atmosferine kitlenmiş ülke gündeminin bir ‘bayram arası’ yaparak insanların kucaklaşması ve sevginin, hoşgörünün daha çok artması temennilerini belirttiler. Açıklamada ayrıca, bayramların bir paylaşma ve birliktelik anı olduğu vurgulanırken “Birlikteliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan şu günlerde, bayramları bir fırsat olarak değerlendirmeli, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde birbirimize kenetlenmeliyiz. Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır” denildi.

BAŞKAN SARITOPRAK “MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BAYRAMLARIMIZDAKİ KUCAKLAŞMAYA BORÇLUYUZ”
Başkan Veli Sarıtoprak, TÜSİAV ailesi olarak yaptıkları her etkinlikle ve her organizasyonda paylaşmanın önemine dikkat çektiklerini belirterek, “Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir. Bizlerde bu duygu ve düşüncelerin ışığında; milli birlik, beraberlik, hoşgörü içinde nice bayramlar geçirmenizi diler, milletimizin Ramazan Bayramını kutlarız” diyerek sözlerini tamamladı

 



seers cmp badge