Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarp Gümrük Kapısında İncelemelerde Bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarp Gümrük Kapısında İncelemelerde Bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarp Gümrük Kapısının yeniden yapılandırılması inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Rize’nin Güneysu ilçesinden helikopterle Artvin’in Hopa ilçesine giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, karayoluyla Sarp Gümrük Kapısına geçerek, gümrük kapısının yeniden yapılandırılması inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaat sahasını gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rize Valisi Erdoğan Bektaş ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da eşlik etti.

İncelemelerinin ardından karayoluyla gümrük kapısından ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemalpaşa beldesinden geçişi sırasında aracından inerek, kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikoptere binmek üzere geldiği Kopmuş Mevkii civarında da yine aracından inerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

OVİT TÜNELİNDE İNCELEME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra karayoluyla Ovit Tüneline geçerek incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da eşlik etti.



seers cmp badge