TÜRKİYE’NİN GÜLÜMSEYEN YÜZÜ : SOIL

TÜRKİYE’NİN GÜLÜMSEYEN YÜZÜ : SOIL

Siyam Petrolcülük A.Ş; Yüzde yüz TÜRK Sermayesi ile, 2000 yılında kurulan Akaryakıt depolama ve dağıtım şirketidir. İlk yıllarında akaryakıt depolama alında faaliyet gösteren Siyam Petrolcülük, 2000 yılından 2006 yılının 2. yarısına kadar alt yapı çalışmalarına ağırlık vererek,(ENERJİ DEPOLAMA ÜNİTELERİ ) ile petrol dağıtım şirketinin en büyük sorunu olan ikmal ve stok sorununu çözmüştür.

SOIL Firması; Türkiye nin en önemli GROUP Şirketlerinden birisi olan ACAR GROUP un bünyesinde faaliyet göstermektedir.ACAR GROUP; aynı zamanda Madencilik,Turizm İşletmeciliği, otomotiv inşaat ve mobilya sektörlerinde faaliyetlerine devam etmektedir.
Sektör; pek çok oyuncuya göre cazibesini koruyor. Bunca petrol dağıtım şirketi varken, S Oil rekabetin gerekliliği İlkesinden yola çıkarak,aile kavramını da Bayilerine yaşatmaktadır.Buna inanıyor ve sektöre ciddi bir dinamizm getireceğini, Türkiye´nin dört bir yanında ilkeli seviyeli Kurumsal ve görselini halkımızla paydaş olacağının bilinci ile davranmaktadır.

SOİL son üç yılın en hızlı büyüyen akaryakıt şirketlerinden olup,. şirketin 2017 yılı hedefleri arasında İstasyonlarının bulunmadığı il merkezlerinde yer almak vardır.

SOIL:Kaliteli hizmet anlayışı,enerji sektöründeki Akaryakıt , Oto gaz ve Endüstriyel ürünler de, bayilik standartlarının üzerine hedef koyan ilkeli duruşu,finansal ekonomisinin sahip olduğu gücün yer aldığı bayilik yapılandırması ,şu anki Yönetim Kurulu,ileri düzey yenilikçi pazarlama ağı ve KURUMSAL odaklı olmasına borçludur

SOIL Şirketinin Vizyonunda yer alan “Türkiye’nin gülümseyen yüzü “ sloganı ile birlik,beraberlik içerisinde paylaşımcı ruhu na verdiği destek anlayışını kutluyor.başarılar diliyoruz

 



seers cmp badge