Son Dakika
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi üyesi Fidan’ın yemin törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye kadar her alanda ülkemize çağ atlattığımız için gurur duyuyoruz”
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 69 yaşında…
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Müslümanların mukaddes değerlerine yönelik saldırılar, fikir özgürlüğü parantezine alınarak görmezden geliniyor”
Dev yatırımlar | Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası Temel Atma törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “G-20 ülkeleri arasında 2020’yi pozitif büyümeyle kapatabileceği anlaşılan iki ülkeden biri Türkiye’dir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan Şili’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyaretler gerçekleştirmek üzere Şili, Peru ve Ekvador’u kapsayan Latin Amerika turunun ilk durağı olan Şili’nin başkenti Santiago’da bulunuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Arturo Merino Benitez Uluslararası Havaalanı’nda Şili Dışişleri Bakanı Heraldo Munoz, Törenler ve Protokol Genel Müdürü Büyükelçi Gloria Navarrete, Santiago Hava Garnizon Komutanı Hugo Rodriguez, Şili’nin Ankara Büyükelçisi Fernando Varela Palma ve Türkiye’nin Santiago Büyükelçisi Naciye Gökçen Kaya karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a; eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanındaki karşımanın ardından, beraberindeki heyetle birlikte konaklayacağı otele hareket etti.