Bakü‘de resmi törenle karşılandı

Bakü‘de resmi törenle karşılandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, resmi ziyarette bulunmak üzere geldiği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından resmi törenle karşılandı.

Başbakan Davutoğlu’nun ziyareti dolayısıyla Zuğulba Sarayı önünde askeri tören düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Aliyev, tören alanına gelişinde aracının kapısında karşıladığı Başbakan Davutoğlu ile kucaklaştıktan sonra, iki ülkenin milli marşları çalındı.

Davutoğlu, daha sonra, Cumhurbaşkanı Aliyev eşliğinde, tören kıtasını “Merhaba asker” diyerek selamladı.

İki lider, daha sonra törene katılan Türkiye ve Azerbaycan heyetindeki isimlerle tek tek tokalaştı. Davutoğlu, Zuğulba Sarayı’nda resmi karşılama töreninin ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile başbaşa görüşmeye geçti.

Törende, Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da hazır bulundu.

Başbakan Davutoğlu Azerbaycan’da -A1 Başbakan Davutoğlu Azerbaycan’da -A10

Başbakan Davutoğlu Azerbaycan’da -A6 Başbakan Davutoğlu Azerbaycan’da -A5 Başbakan Davutoğlu Azerbaycan’da -A4 Başbakan Davutoğlu Azerbaycan’da -A2

enerji petrol medya -TÜRKİYE - Bursa

 

Antalya -Türkiye - ,Kemer,Kaş ,Kiralık Tekne,Yelkenli,Yat,Gulet 766

 



seers cmp badge