“Türkiye’nin Terörle Mücadeledeki Kararlığının Ne Kadar Doğru Olduğu Görüldü”

“Türkiye’nin Terörle Mücadeledeki Kararlığının Ne Kadar Doğru Olduğu Görüldü”

Balıkesir’de yapımı tamamlanan tesislerin açılış töreninde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesi ve bir polisimizin şehit edilmesine ilişkin olarak, “Bu olay Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlığının ne kadar doğru olduğunu göstermiştir. Bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz, durmak yok, yılmak yok. Aynı kararlılıkla buna devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir Burhaniye Pelitköy Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Okulu ile Yapımı Tamamlanan Tesislerin Hizmete Alım Töreni’ne katılmak üzere Balıkesir’e gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı tamamlanan tesislerin açılış töreninde bir konuşma yaptı. Konuşmasında, Diyarbakır’da yaşanan çatışmada Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürüldüğünü, bir polisimizin de şehit olduğunu öğrendiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Polislerden ve gazetecilerden yaralananlar var. Sayın Elçi’ye ve şehit polisimize Allah’tan rahmet ve yaralılara şifalar diliyorum. Bu olay Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlığının ne kadar doğru olduğunu göstermiştir. Bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz, durmak yok, yılmak yok. Aynı kararlılıkla buna devam edeceğiz” dedi.

enerji petrol medya -TÜRKİYE- HABER GAZETESİ



seers cmp badge