Son Dakika
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi üyesi Fidan’ın yemin törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye kadar her alanda ülkemize çağ atlattığımız için gurur duyuyoruz”
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 69 yaşında…
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Müslümanların mukaddes değerlerine yönelik saldırılar, fikir özgürlüğü parantezine alınarak görmezden geliniyor”
Dev yatırımlar | Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası Temel Atma törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “G-20 ülkeleri arasında 2020’yi pozitif büyümeyle kapatabileceği anlaşılan iki ülkeden biri Türkiye’dir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’10 Kasım’ mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, milletin en zor zamanında liderlik ettiği istiklal ve istikbal mücadelesini başarıya ulaştırdığını belirterek, “Biz de bugün, ülkemizde ve bölgemizde yaşanan olaylar karşısında aynı dirayetle hareket ediyoruz, etmeye devam edeceğiz. Milletimizle birlikte, bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş olarak, hep birlikte Türkiye olarak 2023 hedeflerimiz istikametinde mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız” ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Tüm dünyanın takdirini kazanmış istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutan olarak elde ettiği zaferlerle adını tarihe yazdırdığını vurgulayan Erdoğan, onun “en büyük eserim” dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni, ecdattan aldıkları güç ve ilhamla daha ileriye taşımak, daha güçlü, daha müreffeh bir ülke haline getirmek için mücadele ettiklerini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin demokraside ve kalkınma mücadelesinde, özellikle son 13 yılda çok önemli mesafe kat ettiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:
“Bununla birlikte, coğrafyamızdaki bin yıllık varlığımızın her anında olduğu gibi bugün de milletimizin birliğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik saldırılarla karşı karşıyayız. Ülke ve millet olarak, varlığımıza yönelik tehditlerin üstesinden gelmek için yürüttüğümüz mücadelede verdiğimiz kayıpların, özellikle de şehitlerimizin acısını yüreğimizde taşıyoruz. Bu saldırılar karşısında, ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ilkesi etrafında sürdürdüğümüz mücadelenin başarıya ulaşacağından asla şüphemiz yoktur. Gazi Mustafa Kemal, bu milletin en zor zamanında liderlik ettiği istiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştırmıştı. Biz de bugün, ülkemizde ve bölgemizde yaşanan olaylar karşısında aynı dirayetle hareket ediyoruz, etmeye devam edeceğiz. Milletimizle birlikte, bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş olarak, hep birlikte Türkiye olarak 2023 hedeflerimiz istikametinde mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız.”