Arnavutluk Başbakanı Rama Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Arnavutluk Başbakanı Rama Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmî ziyarette bulunan Arnavutluk Cumhuriyeti Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde resmî törenle karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Arnavutluk Başbakanı Rama’nın tören alanındaki yerlerini almalarının ardından iki ülkenin millî marşları çalındı. Arnavutluk Başbakanı Rama’nın tören kıtasını selamlamasından sonra iki lider heyetlerini birbirlerine takdim etti.

Türkiye ve Arnavutluk bayrakları önünde basın mensuplarına poz veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Arnavutluk Başbakanı Rama, daha sonra baş başa görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesine geçti.

 



Benzer Haberler

BP Türkiye, “Trafik 2017” sempozyumunda güvenli sürüşe dikkat çekti

BP Türkiye’nin sponsorlar arasında olduğu, “Trafik’17” 8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi 16-18 Kasım 2017 tarihlerinde Ankara Congressium (ATO)

Başbakan Yıldırım, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenledi

Başbakan Binali Yıldırım, “Alman Parlamentosunda talihsiz bir karar alındı. Tarihi bir yalana imza atıldı. Orada bunlar olurken Azeri topraklarında yaşanan

Washington’da Türkiye’ye “Barış Atomları Ödülü”

ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen Nükleer Güvenlik Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen Nükleer Endüstri Zirvesi’nde Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 16 ülkeye “Barış Atomları

seers cmp badge