Türkiye Kooperatifler Fuarı Ankara CONGRESIUM’da Yarın Kapılarını Açıyor..

Türkiye Kooperatifler Fuarı Ankara CONGRESIUM’da Yarın Kapılarını Açıyor..

Türkiye Kooperatifler Fuarı 24-25-26-27 Eylül’de ATO Congresium’da Gerçekleşecek

Ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturularak kooperatifler aracılığıyla iç ve dış ticarete katkı sağlaması amacıyla T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından 24-27 Eylül 2020 tarihleri arasında dördüncüsü düzenlenecek olan Türkiye Kooperatifler Fuarı, Ankara Ticaret Odası Congresium Fuar Merkezinde başlayacaktır. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılacağı fuarın açılış töreninde çeşitli kategorilerde yılın kooperatifleri ödülleri takdim edilecek.

Kooperatiflerimiz ile kooperatifçilikle ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının, kooperatifçiliğe destek sağlayan bankalar ile özel sektör ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin, zincir marketler ve önde gelen elektronik ticaret firma yetkililerinin ve tüm halkımızın buluşmasınınamaçlandığı fuarda, kooperatif ürünlerinin tanıtılması ve kooperatiflerin ticari kapasitelerinin artırılması da hedeflenmektedir.

Fuarda Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan kooperatifler, kendilerine ücretsiz tahsis edilecek stantlarda dört gün boyunca tanıtım, satış ve pazarlama faaliyetleri yapma imkanıbulacaklardır. Fuar boyunca düzenlenecek eğitim ve panellerde kooperatiflerin ekonomimiz için önemi ve ülke kooperatifçilik politikamızda gelecek hedefleri masaya yatırılacaktır.

Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak fuarda içinde bulunduğumuz pandemi koşullarına uygun olarak sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde gerekli tedbirler alınacaktır



seers cmp badge