Emine Erdoğan, TÜRGEV’in İftar ve Mezuniyet Programına Katıldı

Emine Erdoğan, TÜRGEV’in İftar ve Mezuniyet Programına Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’nın () Mevlanakapı Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu’nun bahçesinde düzenlenen iftar ve mezuniyet programına katıldı.

Programındaki konuşmasına ikinci yarısı idrak edilen Ramazan-ı Şerif’i tebrik ederek başlayan Emine Erdoğan, “TÜRGEV, kızlarını güvenilir ortamlarda okutmak isteyen ebeveynlerin kabul olunmuş duasıdır. Evlatlarını okutmak istediği halde, güvenle göndereceği yer bulamadığı için tereddüt yaşayan nice anne, baba biliyorum. TÜRGEV, onlar için güvenin adresidir” dedi.

TÜRGEV markasının aynı zamanda küresel bir emniyet adresi olduğunu söyleyen Emine Erdoğan, 79 ülkeden öğrencinin TÜRGEV çatısı altında barındığının altını çizdi.

TÜRGEV’in, gençlik enerjisinin toplandığı özgün bir kurum olduğunu ifade eden Emine Erdoğan, Türkiye’nin bu enerjiye çok ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Konuşmasında gençlere teknoloji bağımlılığı konusunda uyarılarda bulunan Emine Erdoğan, “Ülkemiz, milletimiz, medeniyetimiz ve nihayetinde insanlık, sizin omuzlarınızda yükselecek. Bu yüksek hedefleri, teknoloji bağımlılığına kurban etmeyelim. Teknolojiyi bir imkan olarak sonuna kadar kullanalım ama ona esir olmayalım” diye konuştu.

TÜRGEV öğrencilerinin sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olduğunun altını çizen Emine Erdoğan, “Bir mum, diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez” şeklinde konuştu.

“GENÇLER EN AZ BİR YABANCI DİL ÖĞRENMELİDİR”

Gençlere, akademik başarı kadar, üstün insani vasıflarla kuşanmanın da önemli olduğunu hatırlatan Emine Erdoğan, “Saygınlığı, nezaketi, adaleti, bilgeliği, sevgi ve vicdanı insanlar sizinle tanısın. Çünkü bu ziynetler en çok size yakışır. Gençliğe, bu toprakların evlatlarına yakışır. Çok şükür mayamızda bunlar var. Sizin vazifeniz potansiyeli ortaya çıkarmaktır” ifadelerini kullandı.

Gençlere en az bir yabancı dil öğrenmeleri, bir sanat ve spor dalında kendilerini yetiştirmelerini tavsiyesinde de bulunan Emine Erdoğan, bu yıl mezun olan öğrencileri tebrik ederek, başarılar diledi. TÜRGEV’in mezuniyet iftarına Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, bazı milletvekilleri, iş, sanat, medya ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

İSTANBUL

Emine Erdoğan, TÜRGEV'in İftar ve Mezuniyet Programı ,İstanbul Türkiye ,a55 (1)Emine Erdoğan, TÜRGEV'in İftar ve Mezuniyet Programı ,İstanbul Türkiye ,a55 (2) Emine Erdoğan, TÜRGEV'in İftar ve Mezuniyet Programı ,İstanbul Türkiye ,a55 (3) Emine Erdoğan, TÜRGEV'in İftar ve Mezuniyet Programı ,İstanbul Türkiye ,a55 (4) Emine Erdoğan, TÜRGEV'in İftar ve Mezuniyet Programı ,İstanbul Türkiye ,a55 (5) Emine Erdoğan, TÜRGEV'in İftar ve Mezuniyet Programı ,İstanbul Türkiye ,a55 (6)

Türkiye,enerji petrol medya -TÜRKİYE- HABER GAZETESİ - TÜRKİYE

Türkiye’nin mega projeleri :

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Sağlıkta Dev Yatırımlar,Ankara Bilkent Sağlık Kampüsü ,Ankara,Türkiye , a56 (6) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Sağlıkta Dev Yatırımlar,Ankara Bilkent Sağlık Kampüsü ,Ankara,Türkiye , a56 (5) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Sağlıkta Dev Yatırımlar,Ankara Bilkent Sağlık Kampüsü ,Ankara,Türkiye , a56 (4) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Sağlıkta Dev Yatırımlar,Ankara Bilkent Sağlık Kampüsü ,Ankara,Türkiye , a56 (3) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Sağlıkta Dev Yatırımlar,Ankara Bilkent Sağlık Kampüsü ,Ankara,Türkiye , a56 (2)

Başbakan-Binali-YıldırımTürkiye-YHTYüksek-Hızlı-Tren-TCDD-Türkiye ,b70 (7) Başbakan-Binali-YıldırımTürkiye-YHTYüksek-Hızlı-Tren-TCDD-Türkiye ,b70 (6) Başbakan-Binali-YıldırımTürkiye-YHTYüksek-Hızlı-Tren-TCDD-Türkiye ,b70 (5) Başbakan-Binali-YıldırımTürkiye-YHTYüksek-Hızlı-Tren-TCDD-Türkiye ,b70 (3) Başbakan-Binali-YıldırımTürkiye-YHTYüksek-Hızlı-Tren-TCDD-Türkiye ,b70 (2)Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Osman gazi Köprüsü - izmit Türkiye ,d4 (5) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Osman gazi Köprüsü - izmit Türkiye ,d4 (4) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Osman gazi Köprüsü - izmit Türkiye ,d4 (6) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Osman gazi Köprüsü - izmit Türkiye ,d4 (7) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Osman gazi Köprüsü - izmit Türkiye ,d4 (8)Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Osman gazi Köprüsü - izmit Türkiye ,d4 (3) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Osman gazi Köprüsü - izmit Türkiye ,d4 (2)

TÜRKİYE,ADANA, ADIYAMAN, AFYON, AĞRI, AMASYA, ANKARA, ANTALYA, ARTVİN, AYDIN, BALIKESİR, BİLECİK, BİNGÖL, BİTLİS, BOLU, BURDUR, BURSA, ÇANAKKALE, ÇANKIRI, ÇORUM, DENİZLİ, DİYARBAKIR, EDİRNE, ELAZIĞ, ERZİNCAN, ERZURUM, ESKİŞEHİR, GAZİANTEP, GİRESUN, GÜMÜŞHANE, HAKKARİ, HATAY, ISPARTA, MERSİN, İSTANBUL, İZMİR, KARS, KASTAMONU, KAYSERİ, KIRKLARELİ, KIRŞEHİR, KOCAELİ, KONYA, KÜTAHYA, MALATYA, MANİSA, KAHRAMANMARAŞ, MARDİN, MUĞLA, MUŞ, NEVŞEHİR, NİĞDE, ORDU, RİZE, SAKARYA, SAMSUN, SİİRT, SİNOP, SİVAS, TEKİRDAĞ, TOKAT, TRABZON, TUNCELİ, ŞANLIURFA, UŞAK, VAN, YOZGAT, ZONGULDAK, AKSARAY, BAYBURT, KARAMAN, KIRIKKALE, BATMAN, ŞIRNAK, BARTIN, ARDAHAN, IĞDIR, YALOVA, KARABÜK, KİLİS, OSMANİYE, DÜZCE,


seers cmp badge