Shell’in Mobil Uygulaması ‘Shell Motorist’e Prestijli Ödül

Shell’in Mobil Uygulaması ‘Shell Motorist’e Prestijli Ödül

MMA Smarties EMEA Bölgesi Ödülleri’nde, Shell’in mobil uygulaması “Shell Motorist” Bronz ödülün sahibi oldu.
Shell’in Mobil Uygulaması ‘Shell Motorist’e Prestijli Ödül
Mobil reklamların pazarlama, teknoloji ve medya kategorilerindeki yaratıcılarını ödüllendiren ve İstanbul’da gerçekleştirilen MMA Smarties EMEA Bölgesi (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) Ödül Gecesi’nde, Shell’in mobil uygulaması “Shell Motorist” Bronz ödülün sahibi oldu.

Shell’in Mobil Uygulaması ‘Shell Motorist’e Prestijli Ödül
Mobil pazarı genişletme, reklamverenlerin mobile yönelmesini sağlama ve ilgili teknolojilerdeki gelişmeleri destekleme düşüncesiyle yola çıkan Mobile Marketing Association (MMA) tarafından küresel çapta düzenlenen “MMA Smarties Ödülleri”nde, bu yıl EMEA Bölgesi’nde 8 farklı kategoride çok sayıda marka yarıştı. Aralarında teknoloji sektörünün önde gelen markalarına ait uygulamaların da bulunduğu “Mobil Uygulama” kategorisinde Bronz ödülü kazanan, Shell’in, dünyanın önde gelen mobil uygulama tasarımcılarından MOBGEN tarafından tasarlanan mobil uygulaması “Shell Motorist” oldu.

MOBGEN’in kurucusu ve CEO’su Ron Vrijmoet, Shell Global Mobil Dijital Operasyonlar Müdürü Peter Adams ve Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, geceye katılıp ödülü Shell adına teslim alan isimler oldular.

Shell’in ürün ve hizmetleri hakkında müşterilerini bilgilendiren ve güncel kampanyalardan faydalanmalarını kolaylaştıran mobil uygulaması Shell Motorist, Şubat ayında yenilendi ve App Store ile Play Store’dan tüm akıllı telefonlara kolayca indirilebilen uygulamanın indirilme sayısı (download adedi) 90.000’den 200.000’e yaklaştı. Shell’in küresel çapta kullanıcıların hizmetine sunduğu Shell Motorist uygulaması, küresel bilgi birikiminin yerel pazarlara aktarılmasının güzel bir örneğini oluşturuyor. Mobil uygulama, Türkiye’deki kullanıcılar için yerel içerik ve bilgilerle güncelleniyor.

Dijital pazarlamanın artan önemiyle birlikte Shell Motorist uygulamasının bu anlamda sunduğu fırsatlara dikkat çeken Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, konuya ilişkin açıklamasında, “Dünya ve perakende sektörü büyük bir hızla değişiyor. Biz bu değişimi sürekli takip ediyor ve müşterilerimize en iyi müşteri deneyimini sunmak için çalışıyoruz. Shell Motorist uygulaması da müşterilerimize özel sunduğumuz avantajları anlatmak için en etkili araçlardan biri. Tüm misafirlerimize en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için bu yıl hayata geçirdiğimiz Shell’e Hoş Geldiniz müşteri deneyimi programının kapsamında, Shell Motorist uygulamamız gibi başka projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Mobil uygulamamız üzerinden müşterilerimize özel teklifler sunduğumuz gibi onları, Türkiye’nin ve dünyanın güçlü markalarıyla yaptığımız işbirliklerinden de haberdar ediyoruz. Mobil uygulamamızın arkasındaki küresel gücümüz sayesinde en gelişmiş özellikleri, her bir ülkenin yerel pazar koşullarına göre şekillendirerek, en kullanışlı özelliklerle müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca Shell Motorist uygulaması ile kazandığımız bu ödül ile gurur duyduğumuzu ve teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.”

Dijital pazarlama alanında mobil uygulamaların önemi giderek artarken Shell, müşterilerine daha yakın olma fırsatı veren, ayrıca enerji ve akaryakıt sektöründe kendisini bir adım öteye taşıyan ödüllü mobil uygulaması Shell Motorist ile dikkat çekiyor.

*Shell & Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital’in 15 yıldır gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması” kapsamında 2014 yılında “Akaryakıt Sektörünün En Beğenilen Şirketleri” listesinde birinci sırada yer aldı.

enerji petrol medya -TÜRKİYE - DÜNYA

KİRALIK TEKNE - ÇEŞME -İZMİR (13)MAVİ TUR ,TEKNE,YAT,YELKENLİ,GULET KİRALIK -AS-98(1)

 

 

 



seers cmp badge