Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek ve Türkiye ile Rusya arasında gerçekleştirilecek Üst Düzey İşbirliği Konseyi 6. toplantısına katılmak üzere Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova Vnukovo-II Havalimanı’na gelişinde; Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Aleksey Meşkov, Türkiye Cumhuriyeti Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz ile diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Havalimanındaki karşılamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin ile görüşmesini gerçekleştirmek ve Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi 6. toplantısına katılmak üzere Kremlin Sarayı’na hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Rusya ziyaretinde; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Millî Savunma Bakanı Fikri Işık, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan eşlik ediyor.



seers cmp badge