İyi ki varsınız | Emine Erdoğan, Malatya’da depremzedelerle bir araya geldi

İyi ki varsınız | Emine Erdoğan, Malatya’da depremzedelerle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Emine Erdoğan, Sivas Belediyesince ilçede yaptırılan ve kasap, kuruyemiş, süt ürünleri, el örgüleri gibi ürünlerin pazarlandığı “Doğanşehir Esnaf Çarşısı” önünde depremzedelerle görüştü.

Tek tek ilgilendiği depremzedelere geçmiş olsun dileklerini ileten Emine Erdoğan, afetzedelerin taleplerini dinledi, herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Emine Erdoğan, daha sonra konteyner çarşıdaki esnafın iş yerlerini ziyaret ederek, depremzede esnafa hayırlı işler diledi. Konteyner kentteki esnafa alışveriş yaparak ilk desteği veren Emine Erdoğan, çeşitli hediyelerle de afetzede çocukların yüzünü güldürdü.

Emine Erdoğan, ziyaretleri sırasında kendisini yalnız bırakmayan depremzede ikizler 4 yaşındaki Giray ve Gökay Güneş ile 7 yaşındaki Çınar Özpolat’a konteyner çarşıdaki bir iş yerinden beğendikleri kıyafetleri alarak hediye etti.

Emine Erdoğan’a ziyaretinde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Sivas Valisi Yılmaz Şimşek eşlik etti.

Emine Erdoğan daha sonra Teknokent etkinlik çadırında depremzede çocuklarla bir araya geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığının kurduğu çadırda çocuklarla sergilenen gösteriyi izleyen Erdoğan, onlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Emine Erdoğan çocuklara, “Sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Sizin için buradayım” dedi.



Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrikli sürücüsüz otobüs Atak Electric’i test etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen dünyanın ilk seri üretim 4. seviye sürücüsüz elektrikli otobüsü Karsan Otonom Atak

Enerji Bakanı Berat Albayrak,Yatırım hamlemiz hızlanarak devam edecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, MÜSİAD Vizyoner Sektörler Zirvesi’nde (MÜSİAD Vizyoner’17) yaptığı konuşmada, iş dünyasının değerli mensuplarının birikimlerini,

“Yeni Ercan Havalimanı, KKTC’nin bölgede bir marka hâline getirilmesine katkıda bulunacaktır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ercan Havalimanı Yeni Terminal ve Pisti’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Bu eser, Doğu Akdeniz’de bir istikrar havzası olan

seers cmp badge