Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir’de Kiraz Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir’de Kiraz Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Enerji -Haber Gazetesi - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (2)

İzmir’deki temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kiraz Belediyesi’ni ziyaret etti. İlçeye gelişinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, “Dikkat ederseniz terörle tek cephede mücadele etmiyoruz; PKK’sı, PYD’si, DHKP-C’si, FETÖ’sü, DEAŞ’ı, hepsiyle bir mücadele… Büyük devlet işte bugünlerde belli olur, büyük devlet bu operasyonlarda belli olur” dedi.
Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’a verdiği ziyaret sözünü yerine getirdiği için mutlu olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinde Başbakan Binali Yıldırım’ın, bakanların ve milletvekillerinin olduğuna işaret ederek bu ziyaretin anlamlı bir ziyaret olduğunu söyledi.

Konuşmasında ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet’ vurgusunda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükûmetin Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında tüm bakanlarıyla çalışmalarını dinamik bir şekilde yürüttüğünü; terörle mücadelenin sürdürüldüğünü kaydetti ve “Dikkat ederseniz terörle tek cephede mücadele etmiyoruz; PKK’sı, PYD’si, DHKP-C’si, FETÖ’sü, DEAŞ’ı, hepsiyle bir mücadele… Büyük devlet işte bugünlerde belli olur, büyük devlet bu operasyonlarda belli olur” dedi.

“ŞU ANDA EL-BAB KUŞATILMIŞ VAZİYETTE”

Konuşmasında Fırat Kalkanı Operasyonuna da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: “Kilis’e saldırdılar, Gaziantep’e saldırdılar, sabır sabır sabır. Gaziantep’te bir düğün merasiminde biliyorsunuz 56 kişiyi şehit ettiler, gittim hastaneleri ziyaret ettim, hâllerini gördüm, o yavruların hâllerini gördüm, annelerin hâllerini gördüm. Ve o olaydan sonra ‘artık daha sabır yok, gireceğiz’ dedik ve ilk önce hatırlayın Cerablus’tan girdik. Arkasından El Rai’den girdik ve ‘devam edeceğiz’ dedik ve El-Bab’a doğru indik. Şu anda El-Bab kuşatılmış vaziyette, bitti, bitiyor. Çünkü bu millet zulmetmez, ama bu millet zulme de razı olmaz ve şu anda yaptığımız budur.”

Kiraz sakinlerinin bir ve beraber oluşlarını; belediye başkanlarına sahip çıktıklarını görmenin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini “Geleceğimiz aydınlık olsun” temennisiyle tamamladı.

Konuşmasının ardından Kiraz Belediyesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanı Saliha Özçınar ile görüşerek ilçede yürütülen hizmet ve çalışmalar hakkında ilgili bilgi aldı.

Enerji -Haber Gazetesi - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (1) Enerji -Haber Gazetesi - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (3) Enerji -Haber Gazetesi - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (4) Enerji -Haber Gazetesi - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (5)Enerji -Haber Gazetesi - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (9) Enerji -Haber Gazetesi - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (10) Enerji -Haber Gazetesi - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (6)



seers cmp badge