Cumhurbaşkanı Erdoğan, Korkut Özal’ın Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Korkut Özal’ın Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın kardeşi, eski bakanlardan Korkut Özal’ın İstanbul Fatih Camiinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Cenaze töreninde; Başbakan Binali Yıldırım, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, milletvekilleri, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile siyaset dünyasından pek kişinin yanı sıra, cenaze yakınları da hazır bulundu.

Cuma namazından sonra kılınan cenaze namazında saf tutan ve namazın ardından Başbakan Yıldırım ve 11. Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte merhum Özal’ın tabutuna omuz veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze yakınları ile görüşerek kendilerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Korkut Özal’ın Cenaze Törenine Katıldı,Enerji,Haber,Gazetesi (1) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Korkut Özal’ın Cenaze Törenine Katıldı,Enerji,Haber,Gazetesi (2) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Korkut Özal’ın Cenaze Törenine Katıldı,Enerji,Haber,Gazetesi (3) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Korkut Özal’ın Cenaze Törenine Katıldı,Enerji,Haber,Gazetesi (4) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Korkut Özal’ın Cenaze Törenine Katıldı,Enerji,Haber,Gazetesi (5)Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Korkut Özal’ın Cenaze Törenine Katıldı,Enerji,Haber,Gazetesi (7) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Korkut Özal’ın Cenaze Törenine Katıldı,Enerji,Haber,Gazetesi (6)


Haber Etiketleri:
Korkut Özal

seers cmp badge