Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazeteci Yazar Karakaya’nın Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazeteci Yazar Karakaya’nın Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta içinde gerçekleştirdiği Suudi Arabistan ziyareti esnasında, gezisini izlemek üzere beraberinde yer alan ve Medine’de geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Gazeteci Yazar Hasan Karakaya’nın cenaze törenine katıldı.

Cenaze töreninde; Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Lütfi Elvan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bazı milletvekilleri ile basın ve siyaset dünyasından pek çok ismin de aralarında olduğu kalabalık bir topluluk hazır bulundu.

İstanbul Fatih Camii’nde, Cuma namazının ardından kılınan Hasan Karakaya’nın cenaze namazında saf tutan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karakaya’nın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı’na giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karakaya’nın toprağa defni merasimine de katılarak, okunan Kur’an-ı Kerim’i dinledi ve yapılan duaya iştirak etti.

Gazeteci Yazar Hasan Karakaya Gazeteci Yazar Hasan Karakaya - A45 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A655

enerji petrol medya -TÜRKİYE  - DÜNYA -  HABER ,HABERLER (2)



seers cmp badge