AK Parti davası hak yolda yürüyecek

AK Parti davası hak yolda yürüyecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Gençler sizin her birinizi alınlarınızdan öpüyorum. Sizler böyle soğuğa fırtınaya her türlü siyasi ya da iklime dayalı boraya dimdik durdukça, ayakta oldukça AK Parti davası ilelebet hak yolda yürüyecektir” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Arena Spor Salonu’nda AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi’ne gelişinde salon dışında bekleyenlere parti otobüsünden kısa bir selamlama konuşması yaptı.

“Türkiye’nin 81 vilayetinin ruhu da gönlü de yüreği de burada bugün” diye seslenen Davutoğlu, “Gençler sizin her birinizi alınlarınızdan öpüyorum. Sizler böyle soğuğa fırtınaya her türlü siyasi ya da iklime dayalı boraya dimdik durdukça, ayakta oldukça AK Parti davası ilelebet hak yolda yürüyecektir. Her birinizin gözündeki ışığı kalbindeki iman ruhunu, zihnindeki Türkiye aşkını görüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

“Burada bu dava bayrağını büyük bir dirayetle iki seçim geçirerek götüren ve bugün kardeşine devredecek olan Abdurrahim (Boynukalın) kardeşim burada” şeklinde konuşan Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İki seçim, bir yılda… Bir gençlik kollarının iki seçim çıkarması kolay değil. Ama o gençlik kolları, AK Parti’nin gençlik kollarıysa 81 vilayetin meydanlarını doldurur ve gençlik kolları neymiş herkese gösterir. Abdurrahim kardeşime ve ekibine teşekkür ediyorum. İstanbul il başkanlığımızdan, şimdi genel merkez gençlik kolları başkanlığına gelen Melih (Ecertaş) kardeşimiz…O da İstanbul’da büyük meydanları doldurdu. Şimdi de inşallah bütün Türkiye’de hizmet edecek. Hep beraber, el ele yeni Türkiye’ye barış içinde, huzur içinde alnımız ak yürüyeceğiz inşallah.”

Davutoğlu, kongre için soğuk havada bekleyenlerin bulunduğunun altını çizerek, dışarıda bir tek AK gencin kalmaması, herkesin içeri girmesi konusunda talimat verdiğini söyledi. Davutoğlu, “Oturacak yer yoksa ayakta duracaksınız, ayakta duracak yer yoksa gönüllerimizde duracaksınız. Ama hepiniz içeriye gireceksiniz inşallah” ifadelerini kullandı.

Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunan Davutoğlu, konuşmasını “Allah azminizi daim etsin, sesinizi gür eylesin. Yüreğinizi kavi, adımlarınızı sabit eylesin, Allah’a emanet olun” sözleriyle tamamladı.

Kongrenin açılışı yapıldı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi başladı.

Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen kongrede, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile salonda kurulan platformdan partilileri selamladı.

Partililerin sevgi gösterisinde bulunduğu Davutoğlu çifti, gençlere karanfil dağıttı. Gençlerle özçekim yaptıran Davutoğlu, salondaki bir kız çocuğunu da kucağına alarak sevdi.

Kongrede, Davutoğlu çiftinin salondaki yerine geçmesinin ardından yoklama yapıldı ve kongrenin açılışı için yeterli çoğunluğun sağlandığı belirlendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gençler sizin her birinizi alınlarınızdan öpüyorum.

enerji petrol medya -TÜRKİYE- HABER GAZETESİ  - AVRUPA BİRLİĞİ



seers cmp badge