Türkiyemizi hedeflerine ulaştıracağız

Türkiyemizi hedeflerine ulaştıracağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, “Öz eleştirimizi yapıyoruz. Milletin bize verdiği mesajları alıyoruz. Bunun da gereğini yapacağız. Türkiyemizi hedeflerine ulaştıracağız.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, “Hiçbir zaman şımarmadık, ayaklarımız yerden kesilmedi. Her kul gibi, her fani gibi herkes gibi hatalarımız olmuştur. Bunu da kabul ediyoruz. Öz eleştirimizi yapıyoruz” dedi.

Çavuşoğlu, genel seçimin ardından, Antalya’daki teşekkür ziyaretleri kapsamında Kepez ve Döşemealtı ilçelerindeki AK Parti teşkilatlarında partililerle bir araya geldi.

Mevlüt Çavuşoğlu, halkın desteğiyle AK Parti’nin tek başına iş başına geldiğini, Antalya’nın demokrasinin kalesi olduğunu tüm dünyaya gösterdiğini vurguladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan AK Parti MKYK’da seçim sonuçlarının değerlendirildiğini anlatan Çavuşoğlu, “Antalya, Türkiye’de gerçekten efsane oldu. MKYK’da da genel merkezde de Ankara’da da kimi görsem Antalya’yı soruyor. Başbakanımıza ‘6 garanti, 7’ye gidiyoruz’ demiştik. Kendisi bu sonuçtan çok memnun” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu,

“Bu seçimin kazananı AK Parti’dir”

Mevlüt Çavuşoğlu Antalya’nın tüm ilçelerinde oylarının arttığını, iki ilçe haricinde hepsinde AK Parti’nin birinci çıktığını ifade ederek, oy oranı yüzde 50’ye varan ve geçen ilçeler olduğuna işaret etti.

Çavuşoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bu seçimin kazananı AK Parti’dir, Antalya’dır. Bu seçimin kazananı milletimizdir. AK Parti’nin dışındaki siyasi partiler ve yöneticileri kaybetti. Paralel yapı kaybetti. Terör örgütüne destek verenler kaybetti. Umudunu teröre bağlayanlar kaybetti. Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyenler kaybetti. Sırtını millete değil, dağlara dayayanlar kaybetti. ‘Milliyetçiyim’ diye geçinip de şu kritik günlerde korkup, elini taşın altına koymayan, her şeye ‘Hayır’ diyen siyasetçiler kaybetti. Ama milliyetçi kardeşlerimiz kaybetmedi. Diğer siyasi partilere oy veren kardeşlerimiz de kaybetmedi. Ne Antalya’da ne de Türkiye’de… Çünkü biz 78 milyon için iktidara geliyoruz. Tüm Türkiye’ye, 78 milyon kardeşimize hizmet edeceğiz. Antalya’da da tüm kardeşlerimize, tüm Antalya’ya hizmet edeceğiz.”

“Türkiyemizi hedeflerine ulaştıracağız”

Daha fazla çalışacaklarının altını çizen Çavuşoğlu, Antalya’yı büyüteceklerini, Türkiye’yi kalkındıracaklarını bildirdi.

Mevlüt Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hiçbir zaman şımarmadık, ayaklarımız yerden kesilmedi. Her kul gibi, her fani gibi herkes gibi hatalarımız olmuştur. Bunu da kabul ediyoruz. Öz eleştirimizi yapıyoruz. Milletin bize verdiği mesajları alıyoruz. 7 Haziran’daki mesajları aldık. Şimdi milletin verdiği başka bir mesaj var. ‘Sana hala güveniyorum. Herkesten fazla güveniyorum. Bu ülkeye hizmeti sen getirirsin. Bu ülkeyi hedeflerine sen ulaştırırsın. Her zamankinden fazla çalış’ dedi. Bu mesajı da aldık. Bunun da gereğini yapacağız. Türkiyemizi hedeflerine ulaştıracağız.”

Uncalı Mezarlığı’ndaki şehitliği de ziyaret eden Çavuşoğlu ve beraberindekiler, eylül ayında Hakkari’de polis aracına yapılan bombalı saldırıda şehit edilen polis memuru Serkan Çölkesen’in mezarında dua etti.

BÜYÜYEN TÜRKİYE -A48

enerji petrol medya -TÜRKİYE



seers cmp badge