Türkiye’de yaşayan herkes kazandı

Türkiye’de yaşayan herkes kazandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Kazananın AK Parti kadar Türkiye olduğuna inanıyorum, Türkiye’de yaşayan herkes kazanmıştır, kimse kaybetmemiş bu seçimlerden bu ülke kazanmıştır.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Kazananın AK Parti kadar Türkiye olduğunu inanıyorum, Türkiye’de yaşayan herkes kazanmıştır, kimse kaybetmemiş bu seçimlerden bu ülke kazanmıştır” dedi.

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi’nin ardından, AK Parti’den Kayseri milletvekili seçilen 7 kişi için Kayseri Adliyesi’nde mazbata töreni düzenlendi.

Törende, milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Taner Yıldız, Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Nergis, İsmail Emrah Kareyel ve Sami Dedeoğlu mazbatalarını aldı.

Burada bir açıklama yapan Özhaseki, seçmenin AK Parti’ye büyük destek verdiği ve partilerini tek başına iktidara getirdiğini belirterek, seçim sonucunun hayırlı olmasını temenni etti.

Özhaseki, “Bugün mazbatalarımızı alıyoruz, Allah utandırmasın. Bu mazbata bize verilen bir ruhsat gibi adeta. Sürenin sonuna kadar Allah hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Kazananın AK Parti kadar Türkiye olduğunu inanıyorum, Türkiye’de yaşayan herkes kazanmıştır, kimse kaybetmemiş bu seçimlerden bu ülke kazanmıştır. Ama kaybeden mutlaka vardır seçimlerde o da bana göre terör örgütüdür, onun destekçileridir, uzantılarıdır, gizli açık destek verenlerdir. İnşallah o terör örgütüne dünyayı dar edeceğiz ve doğduklarına pişman olacaklar, yok olacaklar. En büyük hedeflerimizden birisi bu” diye konuştu.

“Artık az konuşup çok iş yapacağımız dönem başlıyor”

Türkiye’nin istikrar bir şekilde büyümesi için yoğun şekilde çalışacaklarını vurgulayan Özhaseki, şunları söyledi:

“İkinci olarak da Türkiye’nin bir an önce istikrara kavuşmasıyla birlikte ekonomik olarak bir sıçramanın yaşanması gerekiyor. Gerek yurt dışından sermayenin sağlanması gerek yurt içinden sermayenin organize sanayilere üretime dönmesi. Bu üretimin istihdama dönmesi ve onun bir bereket olarak gelmesi inşallah hayr olacaktır. Artık az konuşup çok iş yapacağımız dönem başlıyor.”

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise seçim sonuçlarının ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, ülkeye hizmet etmeye devam edeceklerini bildirdi.

enerji petrol medya -100444

2 EL YATLAR - SETMARİNE - TÜRKİYE -01



seers cmp badge