“Birlikten Taviz Vermeyelim”

“Birlikten Taviz Vermeyelim”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenine katılacağı Bayburt’a gitmek için uğradığı Erzincan Havalimanı’nda, kendisini karşılayan Erzincanlılara hitap etti.

Erzincanlılara gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt’a gideceğini hatırlatarak, konuşmasının kısa bir selamlamadan ibaret olacağını, en kısa zamanda Erzincan ve Gümüşhane’yi ziyaret edip kendileri ile beraber olacağını belirtti.

“KARDEŞ OLALIM VE HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLALIM”

Konuşmasında “Birliğimizden taviz vermeyelim. Bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım” mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siz birliğinizin gereğini zaten yaptınız. İnanıyorum ki bundan sonra da yapacaksınız. İnşallah bu dayanışma içinde geleceğe çok daha güçlenerek gideceğiz” diye konuştu. Konuşmasında ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ vurgusu yapan ve Türkiye’nin geleceğe böyle yürüyeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ilkelerden kendilerini kimsenin alıkoyamayacağını söyledi. ‘Tek millet’ vurgusu içinde 78 milyonun tamamının olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa selamlama konuşmasını “Rabbim bu birliğimizi bozmasın. Bu güzel anlamlı Cuma gününde sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum, sizleri Allah’a emanet ediyorum” sözleri ile tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Bayburt’a hareket etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan -Bayburt -A13 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan -Bayburt -A14 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan -Bayburt -A15 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan -Bayburt

enerji petrol medya -TÜRKİYE



seers cmp badge