Emine Erdoğan, Diyarbakır annelerini ziyaret etti

Emine Erdoğan, Diyarbakır annelerini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan annelere destek ziyaretinde bulundu.

Emine Erdoğan beraberinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile birlikte evlatları için oturma eylemini sürdüren ailelerle tek tek görüştü.

“İnşallah ayağınız uğurlu gelir, evlatlarımıza kavuşuruz” diyen Diyarbakırlı annelere Emine Erdoğan, “Sizin burada yaptığımız devrimdir. Asıl devrimi siz yapıyorsunuz. Anneler bu sorunu bitirecek” karşılığını verdi.

Ziyaret sırasında, 5 yıl önce dağa kaçırılan kızı Hayal için Ağrı’dan Diyarbakır’a gelen Süheyla Demir ile görüşen Emine Erdoğan, Demir’in 1,5 yaşındaki kızı Asmin ile ilgilendi.

Oğlu Mustafa için oturma eylemi yapan Ayşegül Biçer de kızı Zeynep’in çizdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmini Emin’e Erdoğan’a hediye etti.

Oturma eylemi sonucunda evlatlarına kavuşan annelerden Hüsniye Kaya ve Hatice Ceylan mutluluklarını Emine Erdoğan ile paylaştı. Emine Erdoğan da tüm ailelerin en kısa zamanda evlatlarına kavuşmasını diledi



seers cmp badge