Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD)’ye 53 genç girişimci daha katıldı

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD)’ye 53 genç girişimci daha katıldı

53 GENÇ GİRİŞİMCİ DAHA…

İşini büyütmek, yeni yatırımların, ortaklıkların kapısını aralamak isteyen 53 genç girişimci daha GGYD’ye katıldı. Yeni üyelerin katılımı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Başkan Allıoğlu, “Genç girişimcilerin sayısı arttıkça, kalkınma da sürecek” dedi.

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD)’nin yeni genel merkezi, önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Çeşitli sektörlerde yatırımları bulunan 53 genç girişimcinin derneğe üyeliği nedeniyle düzenlenen törende adeta izdiham yaşandı. GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki törende yeni üyelerin heyecanı büyüktü. Tek tek kürsüye gelerek kendilerini ve firmalarını tanıtan yeni üyeler, ticari işbirliği, ekonomik güç birliği için, dayanışma ve yardımlaşma için GGYD’ye üye olduklarını söyledi.

Her Girişimci Kalkınmada Tuğladır

53 yeni üyenin GGYD’nin katılımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Allıoğlu da, “Derneğimizin öncelikli hedefi üyeler arası dostluk ve ticareti geliştirmek. Bu hedef doğrultusunda çok çalışırken aramıza katılan yeni yol arkadaşlarımız bize güç ve moral veriyor. Unutulmasın ki bu ülkenin genç girişimcilere çok ihtiyacı var. Her yeni girişimci, ekonomimizin gelişmesi, ülkemizin kalkınması için bir tuğladır. Genç girişimcilerin sayısı arttıkça, kalkınma da sürecektir. Genç girişimcilerimizin çalışma azmini, üretkenliğini gördükçe, geleceğe dair umutlarım daha da artmaktadır” dedi.



seers cmp badge