Sektöre Yön Verenler; Gül Ersözlü

Sektöre Yön Verenler; Gül Ersözlü
Petrol,Enerji,Gaz,Milan Gaz, Moil,Demirören ,Akaryakıt Sektörü,Akaryakıt,LpgBundan evvel 10 Ağustos 2017 tarihinde Sektörün Başarılı İşkadını başlıklı yazımızda : Demirören Grup’ da Bölge Müdürü olarak çalışmalarına devam eden Gül ERSÖZLÜ ile 2017 yılı sektör verileri ,bayilik çalışmaları,kapasite ve çalıştığı kurumun işlevleri hakkında hasbıhal etme imkanı buldum.

Gül ERSÖZLÜ ;

1- sektörün her geçen yıl büyüdüğünü,

2-istasyonlarda günde ortalama 4,5 milyona yakın araca hizmet verildiğini

3-sektörün ortalama yıllık baz da % 7 oranlarında büyüme yakaladığını ve Avrupa nın en büyükleri arasında ilk 3 ülke konumuna ulaştığını ,

4- Akaryakıt ve Lpg sektörü raporlarına göre ; inşaat, üretim, enerji, mühendislik, emlak, taşımacılık/lojistik ve tarım dahil olmak üzere akaryakıt dağıtım sektörünün yaklaşık 35’in üzerinde ana sektörü doğrudan etkilediğini

5-Akaryakıt dağıtım şirketleri bayilere ve reel sektöre ve tüketiciye ilave bir fon yarattığını ;İfade eden Gül Hanım:

Demirören HOLDİNG olarak ; 2017 yılının Akaryakıt sekmendin de ; DEMİRÖREN HOLDING Bünyemize katarak ; Total’in %100 iştiraki olan Total Oil Türkiye ile hem Akaryakıt hem de Lpg ile büyüme hedeflerini belirledik

Demirören Grubu, akaryakıt sektörünün en eski ve en bilinen markalarından biri olan Türkpetrol’ün isim hakkını aldı. Bu aşama da Pilot İllerde bu kapsamlı Bayilik çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 2018 yılı itibari ile de .sektöre yön vermek için atılımlarımıza hız vereceğiz.

MİLANGAZ firmamız sektörün en başarılı ve kapsamlı LPG firması. Hem tüplü hem de Oto gaz olarak 2017 yılının verimli geçtiği inancındayım.

Enerji sektöründe : tüm Türkiye genelinde 100 ü aşkın Akaryakıt Dağıtım Firması bulunmakta .Biz DEMİRÖREN HOLDİNG olarak bu dalda ilk 5 de olacağımız inancındayım.

2018 yılının enerji ,çevre ve istidam adına Hem Ülkemiz hem de tüm Dünya ekonomilerine ,en güzel katkıların sağlandırması adına,HAYATINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR sloganımızla başarı ve kıvanç diliyorum.

Enerji petrol medya ya verilen demeci ve güzel iletilerinden dolayı Sayın Gül Ersözlü hanımefendiye ,

Enerjiniz hiç bitmesin diyor.

Saygılar sunuyoruz.

Levent Kandemir



seers cmp badge