Sektörün Başarılı İş kadını ; GÜL ERSÖZLÜ

Sektörün Başarılı İş kadını ; GÜL ERSÖZLÜ

Kırıkkale doğumlu evli ve 2 çocuk annesi bir iş kadını; GÜL ERSÖZLÜ
Enerji sektörüne girmeden ilk yaşam deneyimini Bankacılık sektöründe yaşayan ve oradan ,Enerji sektöründeki ilk iş deneyimine ; Turkuaz petrol A.Ş. de pazarlama ve satış departmanında başlayan Gül Hanım ,burada yaklaşık olarak 5 yıl görev yapmıştır.

1998 yılında petrol dünyasında ilklere adım atan ,sanayici girişimci ve aynı zamanda Milletvekilliği yapan Sayın Süleyman Bölünmez ile MOIL AKARYAKIT A.Ş. inde Bölge müdürü olarak göreve başladı. Buradaki görevinde hem Bölgesel anlamda hem de Türkiye hinterlandında başarı dolu yıllar peş peşe geldi.

Üstün performans ve yeni bayilik kriterleri,Gül Hanım adına kariyer fırsatlarını yakalamanın önünü açtı. Ancak Gül hanım;Şirketine olan ahde vefa örneğini MOİL A.Ş. nin Demirören Group‘ a satışının gerçekleşmesinde aynı görevde devam etme ilkesini kendince doğru kıldı ve çalışmalarına bu firmada devam ettirdi.

Halen DEMİRÖREN HOLDİNG bünyesinde MİLAN Akaryakıt ile birlikte iş yaşamında ki istihdamına devam eden

Gül hanım ile yapılan söyleşimizde ;

• Ben Akaryakıt Sektörü ; sayesinde insanı ve toplumu tanıma ve anlama imkanı buldum. İnsanlara ve şirketlere faydalı bir iş yaptığımı düşünerek mutlu oldum. Bu işin bana öğrettiği yöntemler sayesinde Türkiye’nin En büyük markasına destek verdiğim gibi, kendi fikirlerimi de etkili bir şekilde anlatmanın yollarını keşfettim. Ben uzun yıllardır enerji sektöründe çalışmaktan gurur duydum ve bu işi yapmaktan çok büyük keyif aldım. Sektörün ve Firmamın bana bu imkanı vermesinden ötürü, kendimi hep çok şanslı hissettim dedi

Gül ERSÖZLÜ ye yaşam standartlarını ve yaşam kriterlerini sorduğumuzda ise ;

• Güne erken başlayan bir kişiyimdir. Ankara da çalışma ofisimiz olduğu için ,işleri seyahat olmadığı günlerde ofisde değerlendirmek isterim.Zorunlu olmadıkça ofiste bulunmamayı tercih ederim. Günümüzde interne’tin ve telefonun bulunduğu her yeri ofis olarak kullanma imkanına sahipsiniz. Bu müthiş bir zenginlik aslında. Bir yere bağlı kalmadan, mobil olarak çalışabilmek.
• Gün sonunda , sabah iş planının da yer alan raporlamaları ,tahsilat raporlarını maillerini kontrol eder, gerekiyorsa bunun üzerine birkaç telefon görüşmesi yaparak günü bitririm Telefonum sürekli açıktır. Çalışma arkadaşlarım ve bayilerim ,müşteri görüşmelerinde bulunduğum kişiler mesai dışı saatlerde de beni arayabilir, Yönetim anlayışımı, insan odaklı bir yönetim anlayışı olarak belirlediğim için,yönetim kadrosu ile sürekli iç içe olmayı tercih ederim.
Bir Bölge Müdürü olarak, bu kariyeri yapmak isteyen arkadaşlara ne gibi tavsiyeleriniz var?
• Çok çalışmak ve sabır. Günümüz de özellikle genç arkadaşlarımız bazı şeylere daha kolay ve hızlı ulaşmak istiyorlar. Bunu başaranlarda söz konusudur; fakat suni bir yükseliştir. Temeller sağlam olmadığı sürece bulunduğunuz pozisyonun hakkını veremez, sorumluluklarını kaldıramazsınız. Mesajını verdi

Türk Akaryakıt  ailesi olarak; DEMİRÖREN Firmasına ; Bölge Müdürü Sayın Gül ERSÖZLÜ’ye Tüm sektörlerde çalışan bayan arkadaşımız adına ,nice nice değerler kazandırması dileklerimizle .

Saygılarımızla .

Levent Kandemir

İletişim : 0.532.1783162

e-mail:leventkan-@hotmail.com



seers cmp badge