Orkun Altınbaş’ın Başarısı

Orkun Altınbaş’ın Başarısı

2016 yılının başlangıcıyla yurt içi ve yurt dışı birçok yatırımları olan Orkun Altınbaş, 2017 itibariyle topluma katkı sağlamak üzere yepyeni bir girişiminin sinyallerini verdi. Orkun Altınbaş, sorumluluk bilinciyle çıktığı yolda, şehir hayatının topluma sunduğu şartları ele alarak, daha huzurlu ve hayattan zevk alınabilecek yaşam tarzlarının sunulduğu önemli bir yapıyı hayata geçirmenin heyecanı içerisinde.

‘Altower Akıllı Yaşam Projesi’ olarak hayata geçirilen proje, güvenilir, öncü ve lider bir kuruluşun misyonu ve vizyonuna sahip. Tüm bunların yanında Altower, şehir hayatına yeni bir soluk getireceğinin sinyallerini şimdiden veriyor.

Anadolu Yakası’nın en merkezi yerlerinden birinde, tüm alt yapısı teknolojik olarak konumlandırılan Altower, hayalini kurduğunuz yaşam tarzlarını yakalamanıza yardımcı olacak özelliklere sahip. Konforu ve lüksü bir arada sunan Altower, otel işletmelerinden daha kaliteli ve güvenilir hizmeti de garanti ediyor. Herkesin özlemini çektiği yaşam tarzlarını bir projenin içine yerleştiren Orkun Altınbaş, geleceğe dönük projelerin bir başlangıcı olacak Altower’a herkesi davet ediyor.

 

 



seers cmp badge