Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şükran Özhaseki’nin Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şükran Özhaseki’nin Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin dün yaşamını yitiren 82 yaşındaki annesi Şükran Özhaseki’nin Kayseri’deki cenaze namazına katıldı.

Cenaze töreni için Ankara’dan Kayseri’ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde bulunan Seyrani Camisinde kıldı.

Cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine eşlik eden kabinedeki bazı bakanlarla birlikte Şükran Özhaseki’nin cenaze namazına katılmak üzere Camii Kebir’e geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve ailesine taziyede bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki yan yana saf tutarak cenaze namazını kıldı. Cenaze namazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan merhumenin tabutunu bir süre taşıdı.

Cenaze törenine, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcıları Veysi Kaynak ile Tuğrul Türkeş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve bazı AK Partili milletvekilleri ile merhum Özhaseki’nin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.


Haber Etiketleri:
Mehmet Özhaseki’

seers cmp badge