HÜRGAZ 2017 yılında Türkiye hedefini büyüttü.

HÜRGAZ 2017 yılında  Türkiye hedefini büyüttü.

Türkiye Enerji sektöründeki geçmişi,yenilenen yüzü,Türkiye pazarında hedef büyüten bir pazarlama stratejisi ve ekip ruhu , Kurumsal Kimlik anlayışı ile HÜRGAZ TİCARET VE SANAYİ A.Ş.2017 yılında hedef büyüttü

Ülkemizde 2 adet Oto gaz ve Tüplü Dolum Tesisi ve Türkiye genelinde 234 Oto gaz Bayiliği bulunan Şirketin ; Türkiye’nin LPG sektöründe ciddi anlamda söz sahibi olması gözle görünen bir gerçektir.

Firmanın  depolama tesisleri  . Bağlı oldukları bölgelerin oto gaz ve tüplü gaz ihtiyacının ciddi anlamda Pazar payını artırması ön plana çıkmaktadır.

HÜRGAZ Şirket yetkilisi ;Nurettin İMECE   şöyle konuştu

Firmamızda İş ahlakı kuralları çerçevesinde hareket ederek, kendi iş alanımızda saygın ve kaliteli bir kuruluş olma , prensibimiz ‘den ödün vermeden hizmet vermek temel amacımızdır dedi

Bu kapsamında’ki çalışmalarımızı sürdürürken, 2023 yılına kadar daha çok insanın LPG’ye erişmesini hedefliyoruz. Ayrıca  ülkemizde  hali hazırda yaygın olan otogaz kullanımının daha da artırılmasını destekliyoruz. Otogaz  karbon salınımını azaltırken, büyük şehirlerdeki hava kirliliği ile mücadelede etkili ve çevreci bir enerji ürünü olduğunu daha yüksek sesle vurgulamayı sürdüreceğiz.” HÜRGAZ  2017 yılında büyükşehirlerde yeni trend ,yeni  Bayilikler  ve kaliteli hizmet anlayışı ruhu ile jenerasyonumuzu güçlendirmek istiyoruz

 LPG Pazarında hedeflerimiz  arasında ;
• Her türlü sıvılaştırılmış petrol gaz  (LPG), depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması.
• LPG satış istasyonları açmak. Servis hizmetlerinde bulunmak.
• Her nevi tüp gaz alım satımı yapmak, tüp gaz bayiliği vermek
Olduğunu ifade eden Nurettin İMECE: Oto gaz Lpg Pazarının her geçen gün daha da zenginleştiğini ifade etti

HÜRGAZ AŞ Pazarlama Müdürü ; Bülent Omay ,şöyle konuştu

Otogaz  pazarı hızla büyüyor

Önümüzdeki dönemde en önemli yakıt seçeneklerinden biri olan otogaz, benzinli motorlara oranla Ekonomik  diğer yakıtlara oranla yüzde 30  daha az emisyon oluşturduğu için Çevreci, yeni gelişmeler sayesinde her türlü araca, performansı olumsuz etkilemeden monte edilebildiği için Güvenli bir seçenektir. Her yıl ortalama yüzde 7 oranında büyüyen Türkiye otogaz pazarında her üç binek araçtan birinde otogaz kullanıyor.

HÜRGAZ  olarak bayilik sistemine inandıklarının atını çizen Bülent Omay ,LPG sektöründe  yeni bir yapılanma içindeyiz.  hedeflerimiz var. Bayilerimizden isteğim bizim bu heyecanımıza ortak olsunlar ülkemiz, sektörümüz ve şirketimiz için bol kazançlı  günler diliyorum” dedi.
Bizlerde HÜRGAZ TİCARET VE SANAYİ A.Ş ne;

Ülkemiz adına yapmış olduğu Bayilikler ve bundan sonra yapacakları hizmet ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyor. Başarılarının devamlılığını diliyoruz.

 

Sevgilerimle

Levent KANDEMİR

İletişim : 0.532.3418555 e-mail:leventkan-@hotmail.com



seers cmp badge