Emine Erdoğan, Bahreyn’de Sosyal Yaşam ve Meslek Edindirme Merkezini Ziyaret Etti

Emine Erdoğan, Bahreyn’de Sosyal Yaşam ve Meslek Edindirme Merkezini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretine refakatle Bahreyn’in başkenti Manama’da bulunan Emine Erdoğan, Abdullah Bin Yusuf Fakhro Sosyal Yaşam ve Meslek Edindirme Merkezi’ni ziyaret etti.

Kadınlara meslek edindirme, el becerilerini geliştirme ve toplumda aktif bir rol almasına yönelik hizmetler veren merkezi ziyaretinde, burada yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Emine Erdoğan, merkezin; kadınlara yönelik faaliyetlerin yanı sıra yaşlı ve emeklilere eğitim ve sağlık gibi hizmetleri de karşılaması ve onların sosyalleşmelerine imkân sağlaması bakımından da takdire şayan olduğunu söyledi.

Ziyaretinin ardından, çöl ortasında kurulan Peninsula Hidroponik Tarzı Üretim Çiftliği’ni de gezen Emine Erdoğan, seralar hakkında bilgi alarak doğal tarım ve besicilik çalışmalarını yakından inceledi.

Emine Erdoğan’a ziyaretlerinde Genelkurmay Başkanı’nın eşi Şule Akar, Dışişleri Bakanı’nın eşi Hülya Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı’nın eşi Esra Albayrak, Ekonomi Bakanı’nın eşi Ayşen Zeybekçi ve Millî Savunma Bakanı’nın eşi Nigar Işık da eşlik etti.



seers cmp badge