Son Dakika
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi üyesi Fidan’ın yemin törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye kadar her alanda ülkemize çağ atlattığımız için gurur duyuyoruz”
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 69 yaşında…
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Müslümanların mukaddes değerlerine yönelik saldırılar, fikir özgürlüğü parantezine alınarak görmezden geliniyor”
Dev yatırımlar | Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası Temel Atma törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “G-20 ülkeleri arasında 2020’yi pozitif büyümeyle kapatabileceği anlaşılan iki ülkeden biri Türkiye’dir”
Enerjide Kömüre Öncelik Verilecek

Bu Haberi Yazdır
Font Boyutu -16+
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, kömür işletmecilerinin sorunlarını dinledi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, enerjide hükümetin öncelikleri arasında bulunan kömür sektöründeki işletmecilerle bir araya gelerek sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendirdi. Bakan Albayrak, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi’nde yaklaşık 3 saat süren toplantıda, kömür sektöründeki sorunları bildiklerini ifade ederek, çözüm için ortak çaba gerektiğini vurguladı. Bakan Albayrak, toplantıda yerli kaynakların önemine de işaret etti.Toplantıya, sektördeki maden ve santral işletmecileri katıldı.
Haber Etiketleri:
Ali Rıza ALABOYUNBerat AlbayrakEnerji ve Tabii Kaynaklar BakanıEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak