TÜBİTAK BİLGEM ile MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektörü Arasında Atölye Çalışması Gerçekleştirildi

TÜBİTAK BİLGEM ile MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektörü Arasında Atölye Çalışması Gerçekleştirildi

MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu ile TÜBİTAK BİLGEM arasında 14 Ocak 2016 Perşembe günü TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi Yılmaz Tokat Konferans Salonu’nda atölye çalışması gerçekleştirildi.

MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu ile TÜBİTAK BİLGEM arasında yapılan atölye çalışması ev sahibi olarak TÜBİTAK BİLGEM İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Dr. Lami Kaya ve MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu Başkanı Mehmet İhsan Taşer’in açılış konuşmaları ile başladı. MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu Başkanı İhsan Taşer gerçekleştirilen bu atölye çalışmasında son yıllarda ürün ve hizmetlerinde rekabetçiliğini ön plana çıkaran MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektörü üyelerinin firmalarının yetkinlikleri ile TÜBİTAK BİLGEM gibi ülkemizin büyük kurumları ile birlikte iş yapma potansiyelinin arttırılmasının hedeflendiği belirtildi.

Açılış konuşmalarının ardından MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kamil Sağıroğlu tarafından Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu’nun tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Daha sonra TÜBİTAK BİLGEM İş Geliştirme Birim Yöneticisi Alper Ay tarafından TÜBİTAK BİLGEM ve Enstitü tanıtımı yapıldı. Ardından atölye çalışmasına katılan MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektörü üyesi on firma 10’ar dakika süreyle kendi tanıtımlarını yaptılar. Son olarak TÜBİTAK BİLGEM ile MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektörü arasında yapılabilecek ortak projeler hakkında değerlendirme konuşmaları yapıldı.

Söz konusu atölye çalışmasına MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu olarak Medyasoft Danışmanlık Genel Müdürü Mehmet İhsan Taşer, Teknopalas İleri Teknoloji Sistemleri Genel Müdürü Fahrettin Oylum, Erlab Yazılım Genel Müdürü Mustafa Kamil Sağıroğlu, Maptriks Genel Müdürü Fatih Kuralkan, CTech Bilişim Teknolojileri Genel Müdürü Faruk Sarı, CTech Bilişim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı İlker Aydın Akın, Vardata Bilişim Teknolojileri Genel Müdürü Naci Akyüzlü, Öncü Güvenlik Sistemleri Genel Müdürü Osman Çalışkan, Öncü Güvenlik Sistemleri CTO Can Yüce, Bilgi Sistemleri Pazarlama ve İş Geliştirme Yöneticisi Kuntay Nalbantoğlu, Bilgi Sistemleri Teknik Grup Koordinatörü Talip Değirmenci, Empatik İnsan Kaynakları Genel Müdürü Burhan Koca, Turkcell Bilgi ve İletişim Teknolojileri Danışmanı Ahmet Kazokoğlu, Turkcell Bilgi ve İletişim Teknolojileri Grup Başkanı Serkan Öztürk, MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu Koordinatörü Halil İbrahim Yılmaz; TÜBİTAK BİLGEM’den ise, İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Dr. Lami Kaya, Teknoloji Transferi Ve Sanayileştirme Başkan Yardımcısı Dr. Suat Genç, Kurumsal Kaynak Yönetimi Başkan Yardımcısı Süleyman Yaşar, BTE Müdürü Dr. Mehmet Sezgin, UEKAE Müdürü Dr. Fatih Üstüner, SGE Müdürü Mustafa Dayıoğlu, YTE Müdürü Cemil Sağıroğlu, İLTAREN Müdürü Dr. M. Nedim Alpdemir, TBAE Müdürü Bilal Kılıç, TÜBİTAK TÜSSİDE Müdürü Tezer Battal, İş Geliştirme Birim Yöneticisi Alper Ay, BİLGEM Başkan Danışmanı Dr. Arif Sırrı Atilla Hasekioğlu, İş Geliştirme Sorumlusu Yasin Söylemezoğlu, Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi M. Sait Karaca katıldı.

enerji petrol medya -TÜRKİYE  - DÜNYA -  HABER ,HABERLER -TÜRKİYE

 



seers cmp badge