Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya EXPO 2016 Çalışmaları Hakkında Brifing Aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya EXPO 2016 Çalışmaları Hakkında Brifing Aldı

EXPO 2016 Botanik Fuar Alanı’nda yürütülen hazırlıkları yerinde görmek üzere Antalya’ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmaları inceleyerek, hazırlıklar hakkında yetkililerden brifing aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya EXPO 2016 Fuarı çalışmalarını yerinde incelemek üzere Antalya’ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Antalya Havalimanı’da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve diğer yetkililer karşıladı.

Fuar alanına gitmek üzere havalimanından ayrılışı esnasında kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara otobüsten kısaca hitapta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılacak olan EXPO 2016 Botanik Fuarı’nın hazırlıklarını yerinde görmek üzere Antalya’ya geldiğini, çalışmaları yerinde görerek atılması gereken adımları hızlandırarak atacaklarını belirtti.

Antalya’nın ve Türkiye’nin G-20 Zirvesi’ne yaptığı ev sahipliği ile dünyanın takdirini kazandığına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başarılı bir zirve oldu, ev sahipliğinize çok teşekkür ediyorum, takdir ediyorum, tebrik ediyorum. İnşallah şimdi de Botanik Fuarı ile kalıcı bir fuara Antalya ev sahipliği yapacak. Bu kalıcı fuarın adımlarını atıyoruz, hazırlıklar devam ediyor” şeklinde konuştu.

Daha sonra fuar alanına geçen ve buradaki çalışmaları yerinde inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yürütülen hazırlıklar hakkında yetkililerden brifing aldı.

              “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya EXPO 2016 Fuarı”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya EXPO 2016 Fuarı - Türkiye  (1) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya EXPO 2016 Fuarı - Türkiye  (2) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya EXPO 2016 Fuarı - Türkiye  (3) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya EXPO 2016 Fuarı - Türkiye  (4)

enerji petrol medya -TÜRKİYE  - DÜNYA -  HABER ,HABERLER - LPG - HABER

 



seers cmp badge