Cumhurbaşkanı Erdoğan, Timsah Arena’nın Açılışını Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Timsah Arena’nın Açılışını Yaptı

Çeşitli temaslar gerçekleştirmek üzere Bursa’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı Timsah Arena’nın açılış törenine katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Timsah Arena ile birlikte Bursa’nın şanına yakışır güzel bir stadyuma sahip olduğunu söyledi ve “Çünkü Bursaspor sıradan bir kulüp değil, şampiyonluğu yaşamış bir kulüptür. Şampiyona da böyle bir stadyum yakışırdı” diye konuştu.

“BURSASPOR ÇOK DAHA FARKLI YERLERE GELECEKTİR”

Spor kulübünün alt yapısını gezip gördüğünü ve Bursaspor’un güçlü bir alt yapıya sahip olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bursaspor şu anki kadrosuyla dahi bulunduğu sıraya layık değil. İnanıyorum ki bu kadro, yaptığı bu son değişiklikle Hamza Hocayla birlikte çok daha farklı bir yere gelecektir” dedi.

Bursaspor taraftarının, Bursaspor’un layık olduğu yere çıktığını göreceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursaspor’a bu sezon da başarılarının artarak devam etmesini diledi. Konuşmasının sonunda ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan tek devlet’ vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aman birliğinizden ve beraberliğinizden taviz vermeyin” tavsiyesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından sahaya inerek, Türkiye Milli Takımı’nın eski futbolcularından oluşan Türkiye Şöhretler Karması ile Bursaspor’un eski futbolcularının yer aldığı Bursaspor Şöhretler Karması arasında yapılan, stattaki ilk maçın başlama vuruşunu yaptı. Maç öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, her iki takımın oyuncuları ile tek tek tokalaşarak kendileriyle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa -232 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa -234 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa -236 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa -237 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa -238

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa -239 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa -240 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa -241 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa -242 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa -243

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa -244 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa -245

enerji petrol medya -TÜRKİYE- HABER GAZETESİ  - TÜRKİYE  - HABERLERİ



seers cmp badge