Dünyanın gözü Antalya’da

Dünyanın gözü Antalya’da

Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yapacağı “G20 Liderler Zirvesi” için farklı ülkelerden gelen 2 bini aşkın gazeteci, zirve için hazırlıklarını sürdürüyor.

Zirveyi takip edecek gazetecilerin etkin çalışabilmesi için son teknolojiyle hazırlanan basın merkezinde, “kırmızı”, “turkuaz” ve “lacivert” şeklinde isimlendirilen 3 büyük basın odası ile basın toplantılarının yapılacağı 6 oda bulunuyor.

Belek’te 15-16 Kasım tarihlerinde düzenlenecek G20 Liderler Zirvesi’nde, bin 600’ü yabancı, 2 bin 500 basın mensubunun görev alması bekleniyor.

Zirveyi takip edecek basın mensuplarının hiçbir aksaklık yaşamadan görev yapabilmeleri için her türlü imkanlar görevlilerce sağlanıyor.

Birkaç otelin birleştirilerek oluşturulduğu geniş kompleklerde gerçekleştirilecek zirvede, son teknolojiyle hazırlanan basın merkezinde, “kırmızı”, “turkuaz” ve “lacivert” şeklinde isimlendirilen 3 büyük basın odası bulunuyor.

Bunlardan “kırmızı” isimli odada 708, “turkuaz” isimli odada 702 ve “lacivert” şeklinde isimlendirilen odada ise 588 sandalye kapasitesi sağlandı.

Zirve süresince gerçekleşecek basın toplantıları için de 300’er kişilik 3 büyük ve 100’er kişilik 3 küçük olmak üzere toplam bin 200 kişilik basın toplantı odaları oluşturuldu.

En üst düzeyde güvenlik önlemi alındı

Basın merkezinde gazeteciler için hazırlanan her masada laptop ve yazıcı ile yurt içi, yurt dışı aramaların gerçekleştirilebilmesi için telefonlar yer alıyor.

Bütün bilgilendirmeler, anons yerine, led sistem teknolojisine sahip televizyonlardan gerçekleştiriliyor.

Zirve ve organizasyonla ilgili daha kolay bilgi alınabilmesi için basın mensuplarına yönelik 3 bilgi masası ile her alanda, sorulara yanıt verecek gezici görevliler bulunuyor.

24 saat açık olacak basın merkezinin belli yerlerinde açık büfeler de hizmet veriyor.

enerji petrol medya -TÜRKİYE (2)

G 20 - Dünyanın gözü Antalya’da - 12

G 20 - Dünyanın gözü Antalya’da  - A1 G 20 - Dünyanın gözü Antalya’da  - A87 G 20 - Dünyanın gözü Antalya’da  - A9 G 20 - Dünyanın gözü Antalya’da  - A6

G 20 - Dünyanın gözü Antalya’da  - A4

KİRALIK TEKNE - ÇEŞME -İZMİR (12)



seers cmp badge