Son Dakika
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi üyesi Fidan’ın yemin törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye kadar her alanda ülkemize çağ atlattığımız için gurur duyuyoruz”
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 69 yaşında…
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Müslümanların mukaddes değerlerine yönelik saldırılar, fikir özgürlüğü parantezine alınarak görmezden geliniyor”
Dev yatırımlar | Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası Temel Atma törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “G-20 ülkeleri arasında 2020’yi pozitif büyümeyle kapatabileceği anlaşılan iki ülkeden biri Türkiye’dir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Sall ile Görüştü

Bu Haberi Yazdır
Font Boyutu -16+
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin davetlisi olarak G20 Zirvesi’ne katılan Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile bir araya geldi.
Görüşmede; Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Milletvekili Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu.
Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Senegal Cumhurbaşkanı Sall’in huzurunda, iki ülke arasında ‘Çifte Vergilendirmenin Önlenmesi Anlaşması’ ile ‘Nakdi Yardım Uygulama Protokolü’ anlaşmaları imzalandı.
Haber Etiketleri:
ANTALYA - G 20Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanG 20 TÜRKİYESENEGAL - TÜRKİYESenegal Cumhurbaşkanı Macky Sall