Son Dakika
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi üyesi Fidan’ın yemin törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye kadar her alanda ülkemize çağ atlattığımız için gurur duyuyoruz”
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 69 yaşında…
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Müslümanların mukaddes değerlerine yönelik saldırılar, fikir özgürlüğü parantezine alınarak görmezden geliniyor”
Dev yatırımlar | Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası Temel Atma törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “G-20 ülkeleri arasında 2020’yi pozitif büyümeyle kapatabileceği anlaşılan iki ülkeden biri Türkiye’dir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanada Başbakanı Trudeau’yu Kabul Etti

Bu Haberi Yazdır
Font Boyutu -16+
Türkiye’nin dönem başkanlığında yapılan G-20 Liderler Zirvesi için Antalya’ya gelen ülke liderleri ile ikili görüşmeler yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son ikili görüşmesini Kanada Başbakanı Justin Trudeau’yu kabul ederek gerçekleştirdi.
Regnum Otel’de gerçekleşen kabulde, Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de hazır bulundu.
Haber Etiketleri:
ANTALYA - G 20ANTALYA G 20 ZİRVESİANTALYA TÜRKİYECumhurbaşkanı ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanG-20 Liderler ZirvesiG-20 Liderler Zirvesi ANTALYA TÜRKİYEKanada Başbakanı Justin Trudeau - G 20 - Antalya TürkiyeTürkiye'nin G20 dönem başkanlığı