Son Dakika
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi üyesi Fidan’ın yemin törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye kadar her alanda ülkemize çağ atlattığımız için gurur duyuyoruz”
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 69 yaşında…
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Müslümanların mukaddes değerlerine yönelik saldırılar, fikir özgürlüğü parantezine alınarak görmezden geliniyor”
Dev yatırımlar | Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası Temel Atma törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “G-20 ülkeleri arasında 2020’yi pozitif büyümeyle kapatabileceği anlaşılan iki ülkeden biri Türkiye’dir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan G-20 Liderleri Onuruna Akşam Yemeği Verdi

Bu Haberi Yazdır
Font Boyutu -16+
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın başlayacak G-20 Liderler Zirvesi için Antalya’ya gelmiş olan konuk heyet başkanları olan devlet başkanları, cumhurbaşkanları ve başbakanlar onuruna bir akşam yemeği verdi. Akşam yemeği, zirvenin yapılacağı Regnum Otel’de gerçekleşti.